Servis Ambil Dan Hantar Barang

DNZ TRANSPORT2U bukan sahaja membantu dengan menyediakan perkhidmatan penghantaran melalui servis kurier, kereta sewa tetapi juga turut menyediakan servis ambil dan hantar barang.

Sekiranya anda memerlukan barang atau apa-apa sahaja yang perlu diambil dari lokasi yang berbeza dengan lokasi anda pada ketika itu, DNZ TRANSPORT2U sedia memenuhi permintaan anda tersebut. Unlimited jarak perjalanan, asalkan ada akses, servis ambil dan hantar barang kami pasti dapat memenuhi kehendak & permintaan para pelanggan di seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah & Sarawak.

Klik butang Whatsapp dibawah untuk sebarang pertanyaan / harga servis ambil dan hantar barang.

whatsapp-icon-pos-motor-sarawak

Kurier kami akan datang mengambil barang anda dari lokasi lain atau dari pihak ketiga dan menyerahkannya kepada anda (pengirim) untuk diserahkan semula pada pelanggan anda (penerima). Begitulah fungsi sebenar servis ambil dan hantar barang yang disediakan oleh para pelanggan juga boleh memilih servis kurier dari penyedia kurier yang sama bagi memudahkan urusan hantar dan ambil (door-to-door) barang perniagaan dan lain-lain barang seperti makanan/produk/buah-buahan dan sebagainya.

Fokus utama servis ambil dan hantar barang adalah untuk memberi anda lebih banyak masa untuk menumpukan perhatian pada aspek perniagaan anda atau aktiviti harian anda yang lain, disamping dapat meningkatkan pendapatan anda tanpa perlu membuang masa bagi melakukan penghantaran barangan secara berulang-kali.

Bagi mereka yang berminat dengan servis ambil dan hantar barang DNZ TRANSPORT2U, sila klik butang dibawah ini.