Artikel

Peranan Kereta Sewa Di Dalam Kehidupan

Apabila ia berkaitan dengan penyewaan kereta, orang ramai mempunyai banyak rungutan, seperti sokongan pelanggan yang tidak mencukupi, kos polisi insurans yang tidak dijangka dan bayaran tambahan, untuk mengenal pasti segelintir. Dalam siaran ini, kami akan berkongsi dengan anda beberapa cadangan dalaman untuk membantu anda mengelakkan beberapa idea yang meluas apabila menyewa kereta buat kali pertama. Jika anda mematuhi idea ini, anda boleh mendapatkan tawaran yang ideal. Teruskan untuk mengetahui lebih banyak lagi.

1. Sewa Auto terlebih dahulu

Ia jauh lebih baik daripada e-buku anda sedang berjalan kerana ia boleh membantu anda menjimatkan banyak wang. Selain daripada ini, ia akan meningkatkan kemungkinan anda untuk mendapatkan kereta yang ideal untuk memenuhi keperluan anda. Sebagai contoh, jika ia adalah sokongan penyewaan kereta yang terkenal, anda boleh e-book sekurang-kurangnya 3 bulan sebelum hari bekerja yang anda ingin pergi.

2. Jangan Pajak di Lapangan Terbang

Jika anda akan melakukan perjalanan melalui udara ke tempat anda, anda mungkin mendapati ia menggoda untuk menyewa kereta dengan betul di terminal. Ini adalah kesilapan setakat harga yang terlibat. Sebabnya ialah firma sewa yang jatuh dalam pembangunan terminal boleh menjadi agak mahal.

Pilihan hebat tambahan adalah untuk menempah kenderaan di perkhidmatan sewa yang berpusat di lokasi pinggir bandar. Dalam kebanyakan situasi, kereta ini agak berpatutan berbanding penyelesaian sewa yang diletakkan di pusat bandar.

3. Lakukan Siasatan anda tentang Brimming

Kebanyakan penyewaan kenderaan membekalkan kereta dengan tangki gas yang lengkap. Dan apabila anda kembali, anda memulangkan kenderaan dengan keseluruhan tangki. Lapangan terbang menyedari kesusahan ini. Jadi, mereka mempunyai stesen minyak pada aspek atau di tempat yang berdekatan.

Tetapi kekalkan kereta sewa kota kinabalu dalam fikiran bahawa harga bahan api boleh menjadi agak besar di stesen minyak yang terletak berdekatan dengan lapangan terbang. Jadi, apa yang anda perlu lakukan ialah mencari stesen yang terdapat dalam jarak 5 batu dari lapangan terbang anda. Ini boleh membantu anda sedikit wang untuk gas juga.

4. Bincangkan Yuran Insurans

Sesetengah penyedia sewa menawarkan polisi insurans yang mungkin tidak anda perlukan. Sebagai contoh, mereka mungkin membekalkan insurans kerosakan, yang kini merupakan sebahagian daripada perlindungan insurans percutian kami. Akibatnya, anda tidak perlu membayarnya. Anda tidak mahu berbelanja untuk itu.

5. Periksa Peningkatan

Kita semua menyukai peningkatan yang benar-benar percuma. Tetapi kita tahu bahawa tidak ada yang percuma di planet ini. Dalam sesetengah keadaan, bayaran naik taraf dibilkan pada tamat lawatan anda. Jika mereka membekalkan anda naik taraf kerana kekurangan kereta yang diminta, untuk beberapa kali, pastikan anda mendapatkannya dalam menghasilkan untuk memastikan anda tidak akan dibilkan kemudian.

Ramai orang mengadu bahawa mereka akan dibilkan di meja tanpa mengira fakta mudah bahawa peningkatan itu dibentangkan secara percuma. Jadi, anda tidak boleh mengabaikan cetakan kecil untuk berada di bahagian bebas risiko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *